fundusze unijne

Projekt realizowany w ramach Działania: 3.2. Innowacje w MŚP Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Śląskiego na lata 2014-2020 (Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego).

Tytuł projektu: Utrzymanie i wzrost konkurencyjności firmy poprzez podniesienie jakości świadczonych usług.

Celem projektu jest utrzymanie i podniesienie konkurencyjności Spółki działającej w sektorze gastronomii branży turystycznej oraz generowanie i utrzymanie trwałych miejsc pracy.

Realizacja projektu pozwoli na wdrożenie kompleksowej oferty skierowanej do nowych grup odbiorców, podniesienie jakości świadczonych usług oraz standardów higienicznych.

W wyniku realizacji projektu wdrożone zostaną rozwiązania energooszczędne i proekologiczne.

Osiągnięcie w/w założeń możliwe będzie poprzez realizację inwestycji związanej z zakupem nowoczesnych urządzeń:
– 4-torowego urządzenia do bowlingu,
– stojaków do dezynfekcji,
– kostkarki do lodu,
– maszyny do popcornu,
– instalacji do fotowoltaiki.

Wartość projektu: 723 363,00 PLN

Wkład Funduszy Europejskich: 499 885,00 PLN